تدابیر طب سنتی برای افطار
21 خرداد 1395 توسط دریا
معده را تقویت کنید
√خوردن کمی شلهزرد، فرنی یا شیربرنج برای شروع افطار خوب است.
√اگر معده مرطوبی دارید روی آنها کمی دارچین و سیاهدانه بریزید.
√بد نیست که برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شلهزرد یا شیربرنجتان کمی مربا بخورید.
√البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی زیادی در معده دارند، سوپجو همراه با آلوبخارا مناسبتر باشد البته به شرطی که در آن قارچ نریزند.
√برای گرممزاجانی که دچار ریزش صفرا به معده هستند (مثلا احساس سوزش یا درد گزندهای سر معده دارند، دهانشان خیلی بدبوست، تحریکپذیر و عصبی شدهاند)، شربت سکنجبین ولرم در شروع کار بسیار مفید است تا معده را از صفرا بشوید